Ciorba de vacuta

de InvatsaBucataresccom in Ciorbe, 3 Dec 2014 | 6820 vizualizari

 

Initial nu am vrut sa postez aceasta reteta, dar pentru ca a iesit atat de minunata am vrut sa o impartasesc. Reteta este o combinatie din doua retete, o parte dintr-o reteta a Jamila Cuisine, si tarhonul l-am pus pentru ca am mancat o ciorba de vacuta cu tarhon la o nunta in ardeal si mi s-a parut geniala combinatia!

 

INGREDIENTE

  • 5-700 grame carne de vita taiata cuburi
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina cat un pumn
  • 70g unt
  • 1 manunchi patrunjel
  • 1 1/2 linguri tarhon uscat
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

 

  Puneti carnea de vita la fiert in 4 litri de apa pentru 1 ora. Aveti grija sa luati spuma cu ajutorul unei palete. Tocati toate legumele cubulete puneti in oala si mai fierbeti pentru 30 de minute, la final adaugati patrunjelul tocat, tarhonul si untul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta