Ciorba de vacuta

de tarasmariana in Ciorbe, 29 Apr 2014 | 4040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vita(rasol sau piept dupa gust)
  • 1 morcov mare
  • 1 telina de marimea unei lamai
  • 1 ceapa potrivita
  • fasole verde fideluta din conserva
  • 1-2 linguri bulion
  • patrunjel
  • smantana
  • sare
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa,dupa ce a fiert se scoate din oala si se taie bucatele mici (se lasa si oasele pentru consistenta) se pune carnea cu oase cu tot in oala,apoi se adauga pe rand morcovul taiat marunt,ceapa,telina,dupa ce au fiert se adauga sare dupa gust sau delikat,borsul(dupa gust fiecaruia) se mai lasa putin la fiert apoi se adauga bulionul.

Dupa ce au fiert toate se drege cu smantana astfel:se pune 1-2 lingurite de smantana intr-un bol se ia putina ciorba si se pune peste smantana se amesteca bine, si se toarna in oala cu ciorba.

Se adauga fasole fideluta din conserva(o mana -doua),se mai da putin in clocot apoi se pune patrunjelul tocat marunt.

Se pune capacul peste oala si se stinge focul.

Se serveste cu ardei iute dupa preferinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bunica 1

08.05.2014, 12:54

La multi ani!

tarasmariana 1

08.05.2014, 13:31

VA MULTUMESC DIN SUFLET,BUNICA.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta