Ciorba de vacuta

de Bya Ralu in Ciorbe, 4 Ian 2012 | 5428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg rasol de vita
  • o tavita de legume(ceapa,morcov..etc)
  • bors magic,vegeta,leustean
  • patrunjel
  • 2 cartofi
  • bulion sau rosii in sos
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune rasolul de vita la fiert intr-o oala cu apa (in functie de cat doreste fiecare sa faca). Legumele se taie marunt sau se dau pe razatoare si se calesc cu putin ulei. Dupa ce s-a fiert carnea, se taie cubulete si se adauga inapoi in oala de ciorba, se adauga si legumele calite, punem vegeta, piper, bors magic. Intr-o cratita mai mica punem 2 cartofi taiati cubulete la fiert, iar in alta punem taitei (eu pun din aceia mai lati). Dupa ce s-au fiert si cartofii si taitei se pun in ciorba, se mai adauga o cutie de rosii in sos, leustean, patrunjelul tocat si 1 ou.

Se serveste cu smantana si ardei iute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]