Ciorba de spanac

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 13200 vizualizari

 

Este o ciorbica care se face cu multe legume.Pe langa faptul ca este foarte gustoasa este si foarte bogata in vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare tocata
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia rosu tocat
  • 4 cartofi taiati cubulete
  • o felie de telina razuita
  • 1 dovlecel
  • 1 punga de spanac (frunze)-450 gr.
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 1 lingura de orez
  • 2 linguri sare
  • 3 litri de apa
  • 400 ml bors acru
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura de leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute.

Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem apa peste legume in oala. Lasam sa fiarba bine pana se farama cartofii (cam 20 minute), apoi punem rosiile, sarea, orezul si spanacul.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi punem borsul si mai lasam 10 minute. La sfarsit punem leusteanul si oporim focul. Astupam oala cu un capac si lasam 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana din piept de gaina de tara