Ciorba de somon

de Bunica in Ciorbe, 13 Dec 2015 | 5471 vizualizari

 

Aseară când am venit din excursie, am scos din frigider un cap de somon și o coadă. Le pusesem gând rău de dimineață. Așa că m-am apucat de treabă!

 

INGREDIENTE

  • un cap+o coadă de somon
  • o ceapă mare
  • un ardei gras
  • un morcov mic
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o rădăcină țelină mică
  • o lingură fidea de orez
  • 200 ml suc de roșii
  • 200 ml borș
  • leuștean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de somon:

O oală de 3l în care am pus 2l de apă se pune pe foc.

Ceapa, ardeiul, morcovul, rădăcinoasele se curăță, se spală și se toacă mărunt si se pun in oala. Se lasa pe foc până legumele sunt aproape fierte.

Se adaugă sucul de roșii și se mai lasă să dea 2-3 clocote, apoi se pune borșul (clocotit în prealabil). Se lasă să dea 2-3 clocote și se pune fideaua.

După 5 minute se adaugă peștele și se lasă la fiert 5 minute. Se stinge focul și se lasă ciorba la răcorit, apoi se adaugă leușteanul spălat și tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

Merisor 1

13.12.2015, 21:12

Buniiii, daca vedeam mai devreme veneam la masa

Catalina L 1

13.12.2015, 21:22

excelenta

Gicuta 1

14.12.2015, 09:00

O bunatate de ciorbita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de sfecla rosie