Ciorba de salata

de MIUTA in Ciorbe, 28 Dec 2010 | 5371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 capatani mari de salata
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura faina
  • 5-6 catei de usturoi
  • 500 ml smantana
  • sucul de la o lamaie
  • 5 oua
  • marar verde
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

La inceput am curatat  si tocat salata.Intr-o cratita am pus la calit in ulei ceapa tocata marunt.Am lasat-o cateva minute si am pus o lingura de faina.Am amestecat un minut si am adaugat la sfarsit apa.Am pus salata tocata,sare si usturoiul zdrobit.Cand salata s-a fiert am pus sucul de lamaie si am mai lasat cateva clocote.Separat am spart intr-un vas 5 oua,am condimentat de sare si le-am amestecat bine cu o furculita.Am turnat ouale in ciorba si am amestecat sa se branzeasca.Am mai potrivit de sare si piper.Separat am pus smantana intr-un bol,am inceput sa pun ciorba in timp ce clocotea si sa amestec mereu cu o lingura de lemn pana ce compozitia de smantana a devenit fierbinte.Am turnat smantana peste ciorba si am pus marar verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare