Ciorba de purcel

de Lorra in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2013 | 4846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de porc macra
  • 1 cartof mare
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o jumatate ardei gras
  • cateva spaghete
  • pasta de tomate (dupa preferinta)
  • o leg. patrunjel
  • zeama de lamaie dupa gust
  • toate acestea la 4 l. apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel:

 Se pune apa la fiert si cand a dat in clocot se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel si jumatatea de ardei gras tocate marunt, apoi putin ulei si sare.

 Cand zarzavatul a fiert se adauga carnita de purcel taiata cubulete potrivite. 

 Spre final se adauga spaghetele, cartoful taiat cubulete si pasta de tomate. Apoi se pune patrunjelul tocat marunt si se acreste cu zeama de la o jumatate de lamaie.

 Se potriveste de sare daca mai este necesar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de purcel