Ciorba de pui cu rosii

de madi_marin in Ciorbe, 9 Iul 2010 | 20594 vizualizari

 

Mi-a facut Ela pofta cu ciorbita ei de perisoare cu rosii, dar pentru ca de curand am avut sarmalute, m-am gandit sa nu mai folosesc iar tocatura, asa ca am ales puiul. A iesit foarte buna, mai ales ca noua ne plac la nebunie ciorbitele cu bors si leustean....

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6 rosii mari
  • 500 ml bors
  • 100 g paste
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 1 legatura de leustean
  • sare (delikat cu gust de pui)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu rosii:

Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece.

Ceapa se toaca marunt si morcovii se taie rondele. Se pun la fiert peste carnita la jumatatea fierberii ei.

Cand carnita si legumele sunt gata, se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele, borsul si pasta de tomate. Se mai fierb cam 15 minute, apoi se adauga pastele, se potriveste gustul cu sare sau delikat, apoi se stinge focul. Se pune verdeata tocata marunt si se acopera oala pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si smantana