Ciorba de pui cu orez si bulion

de kamy in Ciorbe, 17 Ian 2011 | 15837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 canita orez
  • 300 ml.bulion
  • sare,piper
  • frunze telina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu orez si bulion:

Am spalat bine si am curatat spatele de pui pe care l-am taiat in 3(fiecare bucata)Am cutarat legumele,le-am spalat si le-am dat pe razatoarea mica iar ceapa am taiat-o marunt.Am calit legumele in 3 lg.ulei.am adaugat carnea pe care am lasat-o pana s-a albit, amestecand din cand in cand,am pus apa fierbinte peste si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand carnea de pui e aproape fiarta,am adaugat orezul spalat bine,am mai lasat sa fiarba 5 min dupa care am adaugat bulionul.Am pus sare si piper dupa gust.Dupa alte 5 min am stins focul si am pus frunzele de telina taiate marunt.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

am facut ciorba intr-o oala de 5l

2

daca aveti bulionul prea acru,puteti adauga 1 lg.de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu orez si bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu costita afumata