Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre

de madi_marin in Ciorbe, 15 Iul 2013 | 7696 vizualizari

 

Am fost foarte fericită când am primit cadou o sticlă de bulion de zarzăre. Auzisem de la colegii mei că e foarte bun, dar nu gustasem niciodată. Am pregătit ciorba asta...o nebunie! Mai ales servită cu ceapă!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasăre pentru ciorbă
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • o ţelină mică
  • paste spirale (sau fidea)
  • 1 lingură pastă de tomate
  • bulion de zarzăre după gust
  • sare
  • piper
  • ulei
  • leuştean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre:

Se pune carnea la fiert. Din când în când se ia spuma. Se fierbe pe jumătate, după care se adaugă legumele cubuleţe sau rase pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se lasă să fiarbă bine.

Spre sfârşit se adaugă pastele, pasta de tomate şi bulionul de zarzăre şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se dă oala deoparte de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată şi un strop de ulei.

Se serveşte cu ceapă alături.

Poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui