Ciorba de pui

de _Alina_ in Ciorbe, 13 Noi 2013 | 5735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui de tara (1.300 g)
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1/4 pg spaghetti/ taietei
  • 200-300 ml bors acru
  • 3 l apa
  • o legatura frunze de telina
  • 2 lg patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

E tare simplu de pregatit ciorba. 

Mai intai dezosam pieptul, spalam si portionam carnea, apoi punem impreuna cu apa si cu osul (de la piept) intr-o oala la fiert avand grija sa luam spuma cand se formeaza.

Cand e aproape fiert punem legumele taiate cuburi si dupa 10 minute punem borsul acru fierbinte.    

Lasam sa dea un clocot, oprim focul si punem pastele/ taieteii  si verdeturile taiate.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)