Ciorba de pui

de Alexandra Elena in Ciorbe, 25 Noi 2012 | 3639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardel rosu
  • o mana de mazare
  • 1 mana de fasole galbena
  • 3-4 cartofi
  • 2 liguri Bors Magic
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ~3 l apa
  • sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

   Punem apa la fiert. Spalam carnea , eu aveam si cosul de la piept cu spatele si grasimea, le punem la fiert. Curatam legumele si le taiem cubulete mici, le punem la fiert impreuna cu, carnea.

   Spre sfarsitul prepararii adaugam 2-3 linguri de sos de rosii, 2 linguri, rase, de Bors Magic. La sfarsit adaugam frunze de patrunjel.

   Se poate servi cu smantana, ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec