Ciorba de praz dreasa cu iaurt

de gaby_duceag in Ciorbe, 28 Oct 2012 | 21950 vizualizari

 

O bunatate!!! - pentru care-i multumesc lui Sidy.

 

INGREDIENTE

  • un praz
  • 4 cartofi
  • o felie telina
  • o ceapa
  • un morcov marisor
  • o radacina patrunjel
  • doua rosii
  • un gogosar
  • un ardei
  • ulei
  • 350-400 ml iaurt
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz dreasa cu iaurt:

Curata si spala morcovul. Da-l pe razatoarea cu ochiuri mari.

Pune putin ulei in oala si caleste usor morcovul. Adauga 2 l - 2 l 1/2 apa in care pui cartofii curatati si taiati cubulete, radacinoasele date pe razatoare, prazul taiat rondele si ceapa curatata si tocata.

Lasa sa fiarba  10 minute si adauga gogosarul taiat cubulete.

Lasa la foc mic si cand sunt aproape fierte adauga si rosiile curatate si tocate.

Lasam sa mai fiarba 5-8 minute , potrivim gustul de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt si tarhonul.

Oprim focul. Iaurtul il amestecam bine cu doua polonice ciorba fierbinte, apoi rasturnam compozitia in oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana de rata si pui