Ciorba de praz

de Rahela Velicu in Ciorbe, 10 Dec 2018 | 5716 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 telina mica
  • 3-4 linguri de rosii in suc propriu (tocate)
  • 50 ml ulei
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz:

Tocam ceapa si morcovul cubulete, iar prazul rondele. Le punem impreuna cu uleiul la calit pentru 7-8 minute, apoi adaugam carnea taiata cuburi si lasam in continuare la calit pentru inca 5-6 minute.

Adaugam apa, ardeiul si rosiile tocate, acoperim cratita si lasam la fiert 30 de minute.

Adaugam telina tocata cubulete si mai lasam 10 minute la fiert. La final adaugam frunzele de telina si potrivim de sare. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz, cu legume si paste