Ciorba de peste

de lidiac in Ciorbe, 20 Apr 2011 | 7095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Peste (salau, caras, biban)
  • 1 ceapa uscata
  • 1 ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceasca orez
  • 1 cutie rosii Cirio
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul cubulete mici, ceapa verde si cea uscata se taie marunt. Se pune apa la fiert, in care se adauga sarea si uleiul. Se adauga pe rand ceapa uscata si cea verde, morcovii,patrunjelul, cartofii si orezul. Cand s-au fiert cartofii, se adauga rosiile Cirio. Se mai acreste cu o lingura de otet, dupa gust. Cand este aproape gata, se adauga pestele, se mai lasa circa 10 -15 min. la fiert. La final se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui a la grec