Ciorba de perisoare

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2014 | 4303 vizualizari

 

noua ne place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • carne tocata porc-vita
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • patrunjel
  • ardei gras
  • 200g smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama si frunze de tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se caleste o ceapa taiata marunt,ardeiul si morcovul ras ,se stinge cu apa ,se adauga patrunjelul, telina taiate cubulete sau date prin razatoare si se lasa la fiert.Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu sare,piper,orez si putin delicat si se pun la fiert peste restul.

Cand au fiert perisoarele se lasa focul mai incet se adauga sare,piper,eu acresc cu zeama de la tarhon,adaug tarhon. taiat marunt.Galbenusurile le batem cu 200g smantana si se toarna in ciorba luata de pe foc.Pofta buna.

Servita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala