Ciorba de perisoare

de burdulea56 in Ciorbe, 6 Mar 2010 | 6391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  700 g carne tocata(amestec vita, porc)
  • 5 buc morcovi mari (fiindca au fost f. mari i-am taiat in doua si se vad multi pe farfurie)
  • 2 felii telina dintro telina f. mare
  • 4 radacini de patrunjel
  • 2 cepe
  • o mana de ardei gras
  • 2 oua
  • ustoroi
  • bulion
  • patrunjel verde,
  • 2 lingurite piper
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita boia
  • vegeta dupa gust
  • o cescuta orez
  • 1 lingura faina alba.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem la fiert 3,5 litri apa. Cand apa fierbe adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat dupa preferinta. Intre timp pregatim perisoarele din: carne, piper, boia, putina sare, cele 2 oua, orez, 1 lingura faina alba, pe care le framantam foarte bine. Cu mana inmuiata in apa formam perisoare din compozitia bine framantata, pe care le asezam pe o farfurie si apoi le punem la fiert in oala cu zarzavat, adaugam vegeta. Se fierb la foc potrivit cam 20 minute, adaugam bulionul, lasam sa clocoteasca putin, potrivim de sare, stingem focul si adaugam verdeata tocata marunt. Se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]