Ciorba de perisoare

de Bya Ralu in Ciorbe, 16 Ian 2012 | 3895 vizualizari

 

O ciorbita foarte buna..va astept la masa:D

 

INGREDIENTE

  • 1 tavita de legume
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • 1 ou
  • sare, piper, vegeta, leustean
  • gogosar
  • 1 cub magic
  • Pentru perisoare:
  • 1/2 tava de carne tocata
  • 50 g orez
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 1 felie paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Curatam legumele, morcovul il taiem rondele, ceapa taiata fina, patrunjelul il dam pe razatoarea mica si le punem pe toate la calit impreuna cu gogosarul taiat cubulete. Se adauga in oala plina cu apa impreuna cu 1 cub magic si le lasam la fiert.

Se prepara perisoarele: intr-un castron adanc se pune carnea, oul si orezul si painea inmuiata in lapte si stoarsa. Se amesteca bine si se pregatesc pe o farfurie bilutele. Se adauga in ciorba, se lasa 30 de minute sa fiarba, dupa care adaugam bulionul, sare, vegeta, piper si leustean si pentru cine vrea bors magic(eu nu am avut).

Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei si 1 lingura de faina, adaugam smantana si zeama din ciorba, dupa care se adauga in ciorba. Batem si oul si il punem in ciorba si pregatim patrunjelul taiat fin. Dupa 5 minute ciorba este gata sa o savurati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare, reteta gustoasa cu multe legume