Ciorba de perisoare (2)

de kamy in Ciorbe, 14 Iun 2011 | 4700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr.carne tocata amestec
  • 1 canita orez
  • 2 oua
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 cepe verzi
  • 3 rosii
  • 500 ml.lapte
  • bors
  • leustean
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare (2):

Orezul se spala in mai multe ape,se scurge si se amesteca cu carnea tocata.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cele doua albusuri,se pune marar sau patrunjel verde si se amesteca bine.Se da la rece.

Punem 2-3 ling.ulei intr-o oala, calim putin morcovii si telina taiate cubulete si punem apa.Cand fierbe apa,formam cu mana uda perisoarele si le punem in ciorba pe rand,iar cand terminam cu ele,punem ceapa verde,ardeiul,rosiile  si o mana de orez(spalat si scurs).

Spumam cat e nevoie.

Cand perisoarele sunt aproape fierte,se adauga borsul fiert,sare si piper dupa gust.Mai lasam sa fiarba 5-10 min.Oprim focul.Batem bine galbenusurile cu o ling.de otet de la tarhon si adaugam laptele.Luam ciorba fierbinte cu polonicul,punem peste galbenusurile cu lapte,amestecam bine,pana le aducem la temperatura ciorbei,dupa care turnam compozitia in ciorba.Adaugam leusteanul.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu perisoare