Ciorba de pastai (fasole galbena)

de Panacris in Ciorbe, 24 Mai 2012 | 10403 vizualizari

 

O ciorbita buna ptr vremea de afara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • cartofi 4 bucati,
  • fasole galbena 1000 g.,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • leustean,
  • marar 1 legatura,
  • faina 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai (fasole galbena):

Eu am folosit fasole oparita si congelata, din provizia de anul trecut. Ceapa se curata si se pune la fiert intreaga in apa cu putina sare.

Intre timp se curata morcovii si cartofii, se taie cubulete si se adauga la ciorba. Dupa primul clocot se adauga si fasolea, se asezoneaza de sare, se adauga leusteanul si se lasa la fiert la foc moderat cca. 20 de minute. Intre timp se faina se amesteca cu lingura de boia se desface cu apa rece sau lapte si se adauga la ciorba. Se lasa sa se dea un clocot, amestecand continuu, pentru a nu se face cocoloase. Dupa ce s-a oprit focul se presara marar sau patrunjel, tocat marunt dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai (fasole galbena)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:38

ei da ,de mult nu am mai vazut si un pic de zeama....ca tare ma saturasem de atatea uscaturi

Panacris 1

25.05.2012, 07:28

Multumesc pentru aprecieri!

cocolina 1

25.05.2012, 21:44

ce bunatate ce ciorba de mult nu am mancat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de păstăi cu cartofi