Ciorba de os

de madi_marin in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 7111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase garf proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi mari
  • 1 l bors
  • delikat
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os:

Oasele se spala bine, se portioneaza si se pun la fiert in apa rece. In timp ce fierb se ia spuma care se formeaza deasupra.

Ceapa si ardeiul capia se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare , iar cartofii se taie cubulete.

Se pun si legumele tocate peste carnita aproape fiarta. Se mai dau in cateva clocote, apoi se adauga borsul fierbinte. Se mai lasa sa fiarba impreuna pana sunt legumele gata fierte. Se potriveste gustul cu delikat. Se stinge focul si  se adauga smantana si verdeata proaspata taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

madi_marin 1

23.08.2010, 08:59

laura....asa e....zeama de castraveti e bestiala pentru acrit ciorbele....

madi_marin 1

23.08.2010, 09:01

corina....serveste, te rog......

Sylvia 1

23.08.2010, 14:45

Vai ce buna ciorbita asta cu leustean

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta romaneasca traditionala de ciorba de legume cu zeama de varza