Ciorba de naut cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 26 Sep 2021 | 3580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-450 gr costita afumata
  • 1 conserva de naut prefiert/ 400 gr
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 30-50 ml ulei
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu afumatura:

Mai intai calim ceapa tocata cubulete impreuna cu morcovul razuit pe razatoarea cu ochiuri mici si cu costita afumata. Le lasam la calit pentru 8-10 minute.

Adaugam apa, pasta de tomate si nautul prefiert. Acoperim oala cu un capac si lasam 20 -25 de minute la fiert.

Adaugam dovlecelul si telina taiate in cubulete si ardeiul taiat julienne. Mai lasam la fiert inca 15 minute. La final potrivim de sare si adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Fierbe foarte greu nautul uscat, in aproximativ 50-70 de minute si trebuie lasat la inmuiat pentru aproximativ 12-15 ore si spalat in mai multe ape.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita cu afumatura