Ciorba de naut cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 13 Noi 2017 | 9140 vizualizari

 

Ciorba de naut cu afumatura are un gust foarte apropiat de cel al ciorbei de fasole. Este foarte gustoasa, hranitoare si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • aprox 300 g naut 
  • 300-350 g afumatura
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • cimbru
  • patrujel
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu afumatura:

Mai intai lasam nautul peste noapte in apa, pentru ca fierbe foarte greu. Puteti folosi conservat si este semifiert. Dam nautul intr-un clocot, apoi schimbam apa.

Adaugam ceapa taiata julien si ardeiul taiat cubulete si lasam la fiert. Afumatura o taiem felii, o calim si o adaugam in ciorba impreuna cu pasta de tomate, inainte cu 30 de minute sa-i stingem focul.

Isi va lasa gustul, daca mai este nevoie, mai adaugati sare dupa gust.

La final, adaugam verdeata.

TIPS-URI

1

Afumatura ii da un gust bun.

2

Se poate folosi si naut conservat, caci fierbe mult mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare