Ciorba de napi cu mazare

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 4804 vizualizari

 

Va poftesc la o portie de ciorba de post, foarte satioasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de amestec mazare verde+morcovi, 450gr.
  • 500 gr. napi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 2,5l apa plata
  • cca 200ml bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de napi cu mazare:

Curatam napii, ardeiul si ceapa, apoi spalam legumele bine sub jet de apa rece.

Ceapa se toaca si se pune la sotat in ulei la foc mic,impreuna cu ardeiul taiat bucatele, cca 2-3 minute.

Adaugam si napii taiati cubulete si mai calim cateva minute legumele la foc mic.

Adaugam 2,5l apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa dea apa in clocot apoi adaugam si legumele congelate (mazarea si cubuletele de morcovi) si ciorba la foc potrivit pana fierb legumele.

Adaugam borsul si verdeata tocata, mai dam cateva clocote, oprim focul si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de napi cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diaconta 1

06.05.2016, 22:03

Vreau si eu o ciorbita

miki_a 1

08.05.2016, 00:33

Ce colorit frumos are! Sigur a fost o bunatate!

Panacris 1

21.05.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zama de cartofi cu afumatura, anis si chimen