Ciorba de miel reteta cu macris

de Sidy in Ciorbe, 17 Mar 2011 | 9975 vizualizari

 

Se apropie Pastele..... Asa se prepara ciorba de miel, la noi in Bihor. Va astept la o portie de ciorba fierbinte....
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne miel,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 patrunjel radacina,
  • 1 ceapa
  • tarhon,
  • leustean verde,
  • 300 g frunze macris,
  • 1 galbenus ,
  • smintina,
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu macris:

Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.

Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.

 Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.

Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
La sfarsit se adauga leustean verde tocat.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu un ardei iute alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe