Ciorba de miel cu tarhon

de katty in Ciorbe, 17 Apr 2018 | 5091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de miel cu os (gat, sira spinarii)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura orez
  • 1 legatura ceapa verde
  • tarhon uscat
  • otet
  • 300 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu tarhon:

Carnea taiata in bucati potrivite o punem intr-o oala, acoperita cu apa rece. Fierbem 15 minute, spumand de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Adaugam ceapa tocata fin si morcovul taiat cubulete. Fierbem 5 minute si adaugam orezul curatat si spalat. Dupa 15 minute punem ceapa verde taiata bucatele mici, tarhonul, sare, piper si otet dupa gust. Daca este nevoie, mai completam cu apa clocotita. Fierbem cateva minute.
Separat batem smantana cu galbenusurile, apoi adaugam zeama fierbinte peste ele. 
Turnam amestecul in ciorba, stingem focul si punem patrunjelul tocat fin. Acoperim cu un capac.
Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu tarhon si smantana