Ciorba de miel cu tarhon

de katty in Ciorbe, 17 Apr 2018 | 5186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de miel cu os (gat, sira spinarii)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura orez
  • 1 legatura ceapa verde
  • tarhon uscat
  • otet
  • 300 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu tarhon:

Carnea taiata in bucati potrivite o punem intr-o oala, acoperita cu apa rece. Fierbem 15 minute, spumand de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Adaugam ceapa tocata fin si morcovul taiat cubulete. Fierbem 5 minute si adaugam orezul curatat si spalat. Dupa 15 minute punem ceapa verde taiata bucatele mici, tarhonul, sare, piper si otet dupa gust. Daca este nevoie, mai completam cu apa clocotita. Fierbem cateva minute.
Separat batem smantana cu galbenusurile, apoi adaugam zeama fierbinte peste ele. 
Turnam amestecul in ciorba, stingem focul si punem patrunjelul tocat fin. Acoperim cu un capac.
Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta