Ciorba de loboda rosie

de dariadeea in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda rosie
  • o legatura ceapa verde
  • un morcov
  • un ardei gras
  • un pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 oua fierte
  • 1 leg leustean
  • 2-3 cartofi
  • suc de la o lamaie pt acrit
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Mai intai se scot coditele de la loboda, se spala loboda bine in mai multe ape si se lasa la scurs. Legumele se spala bine, se toaca si se pun la fiert in aproximativ 3 litri de apa cu un pic de sare. In acest timp loboda se taie fideluta si se inmoaie un pic in ulei incins. Cand legumele sunt fierte se adauga loboda, leusteanul se mai lasa 10 minute, apoi se acreste si se opreste focul. Intre timp fierbem ouale tari si dupa ce se curata se taie in jumatati.

Se serveste ciorba cu cate o jumatate de ou in farfurie si presarata cu leustean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]