Ciorba de loboda rosie

de dakris in Ciorbe, 19 Mar 2012 | 19520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi loboda
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • putin pastarnac
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 80 ml ulei
  • sare, delikat, bors magic
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Se rup coditele la firele de loboda astfel incat sa ramana numai frunzele care se spala cu apa din abudenta. Intr-o tigaie cu capac in care se pun 80 ulei se adauga loboda tocata pentru a se cali pret de cateva minute (pana se inmoaie).

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Se pun la fiert intr-o oala cu 5 l apa si, cand sunt aproape fierte, se adauga loboda calita impreuna cu care mai fierb inca 10 min. Se adauga pasta de tomate, apoi sare, delikat si bors magic. Se mai lasa 10 min sa fiarba si se adauga oul batut. Dupa 1-2 min si se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana