Ciorba de loboda

de Lau in Supe/Ciorbe, 7 Mai 2011 | 5135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi loboda rosie
  • 1 legatura loboda verde
  • 1 legatura stevie
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovii
  • 6 ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 1 legatura leustean
  • bors acru sau zeama de lamaie
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

 se spala toate legumele

se curata ceapa si usturoiul si se toaca,se pun la calit se adauga legumele taiate(fara patrunjel,leustean,marar)morcovul dat prin razatoare si se calesc in jur de 5 min. dupa care se pun in oala cu apa fierbine

cand incepe sa fiarba se adauga orezul spalat si se lasa la fiert,cand a fiert orezul se adauga borsul si sare dupa gust

se  adauga leusteanul si mararul tocat si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote

se adauga oul batut si se amesteca in timp ce turnam oul

se adauga patrunjelul tocat si se stinge focul,se acopera cu capacul si se lasa 15 min dupa care se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu loboda si afumatura