Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de madab in Ciorbe, 16 Ian 2015 | 4347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciolan afumat
  • 2 morcovi micuti
  • jumatate de pastarnac
  • 200 g fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei gras galben
  • jumatate ardei gras rosu
  • Pasta de rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Se spala fasolea si se pune la fiert cu putina sare. Cat timp fierbe aceasta spalam, curatam si taiem legumele. Eu am taiat ceapa si ardeiul cubulete, iar morcovii si pastarnacul le-am dat pe razatoare. Carnea am spalat-o si dupa am taiat-o bucati. Am calit legumele, am pus putina pasta de rosii si dupa am pus apa pentru a fierbe carnea impreuna cu legumele. Cand acestea au fiert am pus si fasolea si le-am mai lasat la fiert putin. Eu am acrit putin ciorba cu zeama de la o lamaie (caci sotului meu ii place foarte tare ) dar nu este neaparat. Am pus sare si piper si am mai lasat 5 minute la fiert.  

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca