Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 4874 vizualizari

 

una din ciorbele mele preferate,sper sa va placa si voua bucatarasi

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 1/2 kg fasole
  • 1 tava de legume
  • gogosar rosu
  • 2 llinguri bors magic cu legume
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri faina
  • tarhon,leustean
  • vegeta,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Ciolanul afumat se spala putin cu apa rece si se pune la fiert pana cand se indeparteaza carnea de pe os.

Fasolea se lasa in apa rece peste noapte. O dam in clocot in 3 ape. Ceapa se da pe razatoarea mica, morcovul se taie rondele, iar gogosarul cubulete si se calesc putin, dupa care se adauga in oala de ciorba. Adaugam si fasolea si vegeta. Ciolanul se scoate si se taie carnea bucatele, dupa care o adaugam din nou in oala de ciorba. Bulionul il punem intr-un castron cu putina apa sa se subtieze si se adauga in oala, tarhonul in otet se taie marunt, se pune si leustean si 2 linguri de bors magic.

Intr-un bol punem 2 linguri de faina cu apa si zeama din oala si se mai lasa la fiert.Se serveste cu salata de ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]