Ciorba de fasole cu afumatura

de mirela0911 in Ciorbe, 18 Ian 2011 | 6386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina 
  • ardei gras rosu, galben
  • 1 buc. afumatura (de care aveti)
  • 500 ml bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se pune fasolea de cu seara in apa la inmuiat.

Bucata de afumatura se spala si se pune in apa sa dea cateva clocote dupa care se arunca apa. In oala in care se va face ciorba se pune afumatura in apa sa fiarba cu capac.

Legumele se curata si se taie cubulete. Fasolea se pune si ea in apa sa dea cateva clocote dupa care se arunca apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga fasolea si celelalte legume (in afara de ardei) si le lasam sa fiarba la foc potrivit cu capac. Spre final se pune si ardeiul (eu am avut ardei de toate felurile pus la borcan pt iarna). Se sareaza dupa gust iar la sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa pe foc cateva minute sa dea in clocot. 

Se serveste cu smantana, paine prajita si ceapa rosie cat de multa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta