Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari

de fluturas in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2010 | 18247 vizualizari

 

o gatesc si o mananc cu mare placere de fiecare data

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o bucata telina
  • o ceapa mare
  • o mana de jumari
  • 1kg pulpa de porc afumata cu sorici
  • suc de rosii cu ardei facut in casa
  • leustean
  • cimbru
  • tarhon
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari:

Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La sfarsit se pune sosul de rosii cu ardei,se potriveste cu sare,piper si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:13

Bunica 1

12.03.2010, 14:24

Cat de bine arata ! A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie unde bate vantul. De cand e la dieta bunica s-a lenevit. Cu toata dieta ,dar tot iau 2-3 linguri (macar virtual). Super ciorba!

Oana 1

13.03.2010, 23:06

Mama, mama cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole cu fumatura