Ciorba de dovlecei

de silvi0ara in Supe/Ciorbe, 28 Mai 2010 | 14109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei  
  • 1 legatura ceapa verde  
  • 1 legatura morcovi noi  
  • 1 telina mica  
  • 1 ardei gras rosu  
  • 1 ardei gras verde  
  • 2 cartofi noi  
  • 2-3 rosii date pe razatoare  
  • 1 legatura leustean  
  • ½ l bors  
  • 1 ½ apa  
  • sare dupa gust  
  • 2 oua  
  • 1 lingura smantana sau iaurt  
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Se curata dovleceii de coaja,se spala,se taie cubulete.La fel se procedeaza si cu cartofii.Restul zarzavatului se curata,se spala si se toaca marunt.Se pun toate legumele intr-o oala cu putin ulei si se calesc cateva minute,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana ce sunt aproape fierte.

Se curata rosiile de plielita si seminte si se dau pe razatoare,sau la robot,apoi se adauga in ciorba.Se mai lasa sa dea cateva clocote,se condimenteaza dupa gust,se adauga borsul,iar la final se amesteca oule cu smantana,se toarna in oala,se mai da un clocot si se pune leusteanul proaspat tocat,apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

29.05.2010, 21:57

Super ciorba si prezentarea ! Este una din preferatele mele

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 11:03

si eu o prefer.............

silvi0ara 1

31.05.2010, 11:29

Acum vara prefer corbele de legume,asa mai tin si eu putina dieta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare