Ciorba de dovlecei

de JulyCris in Mancaruri de post, 30 Mai 2014 | 6134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 2 cepe
  • o telina mica
  • 1 morcov
  • 2 cartofi mici
  • 1 cutie rosii in bulion
  • delikat
  • patrunjel,marar
  • ulei
  • o mana fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Intr-o oala punem uleiul. Ceapa si morcovul,spalate si taiate marunt le punem peste ulei si le calim putin. Dovleceii si cartofii spalati si curatati ii taiem cuburi si-i punem peste ceapa si morcov. Telina curatata o dam in 2 sau 4 si-o punem in oala(dupa ce a fiert,eu am scos-o). Umplem oala cu apa si lasam la fiert aproximativ 20 de minute. Rosiile le tocam marunt si le adaugam in oala. Punem si delikat sau sare dupa gust si lasam sa fiarba in continuare. Cand legumele sunt fierte,adaugam fideaua si mai lasam 10 minute. Oprim focul si adaugam marar sau patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]