Ciorba de curcan cu tarhon

de madi_marin in Ciorbe, 27 Ian 2010 | 14110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceasca cu orez
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu iaurt
  • bors ( eu am avut la plic.....)
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu tarhon:

Aripa se taie in doua si se pune la fiert in apa rece. Se toaca legumele. Cand carnea e gata ( dureaza cam multicel) se scoate din supa si se da la racit. In supa ramasa se adauga orezul spalat si legumele tocate si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se adauga galbenusurile frecate cu putina sare si amestecate cu iaurtul (se pune deasupra supa fierbinte ca sa se aduca la aceeasi temperatura si sa nu se branzeasca), sucul de rosii ( al meu nu a fost asa concentrat), borsul, sare , piper si carnita curatata de pe oase si maruntita. Se mai lasa sa dea un clocot, se stinge focul si se pune tarhonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

28.01.2010, 00:14

nu

sice4u 1

03.02.2010, 20:17

te bagi sa imi faci si mie, ca nu are cine altcineva ?.....

madi_marin 1

03.02.2010, 20:41

normal. cand te-am refuzat eu pe tine?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]