Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

de Bucataras Medi in Ciorbe, 2 Mar 2014 | 6916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamurile de la un cocos
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1/4 telina
  • 1 dovlecel
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 litru zeama de varza
  • leustean uscat
  • patrunjel verde
  • 2 role taitei cuiburi Baneasa
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza:

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea. Adaugam si un strop de sare. Lasam sa dea in cateva clocote apoi schimbam apa. Spumam din cand in cand si lasam la fiert adaugand un strop de sare.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga morcovul si telina taiate cubulete. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam si celelalte legume (ceapa taiata marunt, ardeiul gras taiat cubulete/eu am avut congelat si dovlecelul taiat si el cubulete). Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza. Potrivim de sare (atentie marita la sare, zeama de varza este sarata) si piper. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam taiteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.

Asezonam cu leustean si pentru ca nu am avut leustean verde atunci am folosit uscat combinat cu patrunjel verde.

Se serveste calda, alaturi de un ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors