Ciorba de ciuperci Champignon reteta rapida si gustoasa

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 30819 vizualizari

 

Ciorba de ciuperci Champignon reteta rapida si gustoasa este o reinterpretare gustoasa a unei retete traditionale, aducand in farfurie o explozie de arome si prospetime. Ciupercile, cu gustul lor bogat si textura lor plina, se combina perfect cu legumele proaspete si condimentele aromate pentru a crea o ciorba care incanta simturile. Aceasta reteta este nu doar delicioasa, ci si sanatoasa, fiind plina de nutrienti si substante benefice pentru organism. Fie ca o servesti ca fel principal sau ca un aperitiv reconfortant, ciorba de ciuperci este intotdeauna o alegere excelenta pentru a te incalzi in zilele racoroase sau pentru a rasfata papilele gustative in orice moment al anului. Urmeaza acesti pasi simpli si vei descoperi ca pregatirea acestei delicii este la fel de placuta precum savurarea ei!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciorba de ciuperci Champignon reteta rapida si gustoasa
  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1 ou
  • 200 gr smantana
  • 3 morcovi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1/4 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • sare,piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci Champignon reteta rapida si gustoasa:

Cum se prepara Ciorba de ciuperci Champignon reteta rapida si gustoasa

Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata .Morcovul, telina se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie se pune ulei si se pun morcovii si telina razalite, apoi se adauga si ardeiul kapia tocat cubulete mici. Se calesc toate pana se inmoaie si se adauga in oala cu ciorba. Ciupercile se curata, se spala si se taie in cuburi mari. Se adauga in ciorba sa fiarba. Cand sunt fierte toate se adauga usturoiul tocat marunt.

Se face dressingul din 1 galbenus de ou si smantana ,se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba apoi se toarna in fir subtire in ciorba. Albusul se pune in ciorba. Se potriveste de sare si piper si se presara frunze de patrunjel verde tocat.

Se serveste calda cu ardei iuti.

Recomandam si ciorba de salata verde sau ciorba radauteana.

TIPS-URI

1

Cand se pune dressingul focul trebuie sa fie mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci Champignon reteta rapida si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole teci