Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 30 Noi 2015 | 6152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g scarita afumata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cartofi dulci
  • 250 g ciuperci macinate
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 rosii trecute prin robot sau 1/2 cutie rosii pasate
  • vredeata proaspata (marar,patrunjel,telina)
  • apa plata, cca 2-2,5l
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura:

Spalam carnea si o taiem bucatele potrivite.

Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie mairunt, apoi le punem la calit in ulei.

Adaugam morcovul taiat rondele, bobitele de mustar, bucatile de carne.

Punem ciupercile macinate, apoi apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust,lasam la fiert pana patrunde usor furculita in carne.

Punem rosiile trecute prin robot, mai dam cateva clocote.

Adaugam cartofii dulci taiati bucatele, mai lasam la fiert 15 minute la foc potrivit.

Presaram verdeata tocata, oprim focul, acoperim oala si lasam cateva minute sa se combine aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

30.11.2015, 12:55

Bun, bun, buuuun!!!!

Bya Ralu 1

30.11.2015, 14:04

delicioasa

Gicuta 1

03.12.2015, 08:56

Delicioasa ciorbica!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare cu multe legume