Ciorba de cartofi cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 30 Oct 2017 | 2744 vizualizari

 

Cea mai gustosa ciorbita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g kaiser afumat
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • leustean verde
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Se taie ceapa marunt. Se pune la calit in uleiul incins, in cratita in care vom face ciorba, impreuna cu kaiserul taiat felii. Se lasa la calit pentru 10-12 minute, apoi adaugam 2 cani de apa si cartofii si lasam la fiert. 

Amestecam intr-un bol smantana cu faina si luam din ciorba fierbinte 1 polonic si adaugam in fir subtire peste smantana, amestecand continuu. Adaugam in ciorba inainte cu 2-3 minute sa ii stingem focul. Adaugam si leusteanul la sfarsit.

TIPS-URI

1

Merge facuta cu orice tip de afumatra, fie costita, kaiser sau carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]