Ciorba cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 22 Iul 2012 | 4705 vizualizari

 

O ciorbita usoare de vara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei grasi portocalii 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • gulie 1 bucata,
  • pastarnac 1 bucata mica,
  • telina 1 bucata mica,
  • varza alba dulce 1/2 bucata,
  • rosii 3 bucati,
  • sare iodata, piper poaspat macinat, boia de ardei dulce,
  • carne de pui tocata 200 g.,
  • ou 1 bucata,
  • orez 50 g.,
  • faina alba de grau 2 linguri,
  • leustean verde 2 fire,
  • patrunjel 5 fire.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din carne de pui:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Cand a devenit translucida, se adauga ardeii curatati si taiati marunt. Intre timp se curata celelalte zarzavaturi si se dau pe razatoarea mare. Apoi se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Ciorbita se asezoneaza de sare, piper si boia, se completeaza cu apa si se lasa la fiert, la foc mediu, cca. 30 de minute neacoperit. Intre timp carnea se amesteca cu oul, orezul, putina faina, un praf de sare si piper, si se pun cu lingura. cand ciorba e aproape gata, se adauga rosiile taiate marunt, patrunjelul si telina. Dupa gustul fiecaruia se serveste cu smantana sau ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borş ţărănesc de perişoare