Ciorba cu mini-perisoare de vitel

de mihaelar63 in Ciorbe, 2 Apr 2014 | 3923 vizualizari

 

O ciorba simplu de preparat dar hranitoare si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez
  • 1 pahar bulion de rosii
  • leustean uscat
  • marar uscat
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura ulei
  • pt. perisoare :
  • 500 gr carne tocata de vitel
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu mini-perisoare de vitel:

Puneti la fiert o oaqla cu 3l apa .

Curatati , spalati si taiati cubulete legumele pentru supa .

Puneti legumele la fiert . Sarati.Adaugati orezul .

Amestecati carnea cu ou, pesmet , sare , pasta de ardei iute si verdeata .

Formati cu mana unsa cu putin ulei perisoare cat mai mici posibil .

Puneti perisoarele la fiert si fierbeti 15 minute .

La sfarsitul fierberii adugati bulionul de rosii .

Dregeti gustul cu putin marar, leustean si patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Reduceti focul in momentul in care puneti perisoarele la fiert . Daca supa clocoteste prea tare riscati ca perisoarele sa se imprastie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu mini-perisoare de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie