Ciorba cu mini-perisoare de vitel

de mihaelar63 in Ciorbe, 2 Apr 2014 | 3819 vizualizari

 

O ciorba simplu de preparat dar hranitoare si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez
  • 1 pahar bulion de rosii
  • leustean uscat
  • marar uscat
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura ulei
  • pt. perisoare :
  • 500 gr carne tocata de vitel
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu mini-perisoare de vitel:

Puneti la fiert o oaqla cu 3l apa .

Curatati , spalati si taiati cubulete legumele pentru supa .

Puneti legumele la fiert . Sarati.Adaugati orezul .

Amestecati carnea cu ou, pesmet , sare , pasta de ardei iute si verdeata .

Formati cu mana unsa cu putin ulei perisoare cat mai mici posibil .

Puneti perisoarele la fiert si fierbeti 15 minute .

La sfarsitul fierberii adugati bulionul de rosii .

Dregeti gustul cu putin marar, leustean si patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Reduceti focul in momentul in care puneti perisoarele la fiert . Daca supa clocoteste prea tare riscati ca perisoarele sa se imprastie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu mini-perisoare de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta