Ciorba cu carne de vitel si legume

de divainbucatarie in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 6518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vitel
  • 3 morcovi mari
  • 1 radacina telina – de marime medie
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 gogosar
  • 1 mana fasole pastai
  • 2- 3 buchetele de conopida
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
  • 1 ceasca suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de vitel si legume:

Carnea o curatam si o taiem cubulete. Taiem toate legumele cuburi, cu exceptia cepei si conopidei. Fierbem borsul si apoi il strecuram. Separat fierbem carnea in apa cu sare, avand grija sa luam spuma de ori este nevoie. Cand este aproape fiarta adaugam legumele in ordinea in care au nevoie de mai mult timp de fierbere: morcovi, patrunjel, telina, pastarnac, fasole pastai, ceapa, usturoi, iar peste 5 minute punem si dovlecelul, conopida, cartofii. Cand observam ca s-au fiert cartofii adaugam sosul de rosii, leusteanul, patrunjelul, sare, piper, bors. Mai fierbem 5-10 minute.

Servim fierbinte cu patrunjel verde si smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vitel si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii umplute