Ciorba acra cu bors si multe legume

de mamaieelena in Ciorbe, 12 Iun 2012 | 11083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei cu coaja verde (zucchini)
  • 2 cepe mijlocii
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi nu prea mari
  • 1 morcov galben
  • 1 radacina patrunjel
  • 50 g telina(nu am avut mai multa)
  • 1/2 ardei verde gras
  • 2 cartofi potriviti
  • 125 ml suc de rosii
  • sare
  • leustean
  • 1/2 l bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu bors si multe legume:

Legumele se curata ,se spala si se vor taia in dimensiuni nu prea mici(se vor vedea in fotografii) si se vor pune in apa clocotita la fiert. Borsul se pune intr-o oala separat la fiert si cand da in clocot se da deoparte. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii lasand sa clocoteasca un pic sa se duca spuma care se formeaza. Dupa aceea se pune si borsul fierbine lasandu-l si pe acesta sa fiarba. Cand este gata se da deoparte si se pune leusteanul tocat marunt.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Cand se serveste ciorba se poate adauga ulei de masline dar eu il prefer pe cel de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu bors si multe legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

15.06.2012, 16:57

Acum pe caldura e binevenita mai acrisoara

mamaieelena 1

15.06.2012, 19:49

multumesc mihaela asa este

Cris2711 1

17.06.2012, 13:44

pe placul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute