Ciolan afumat cu varza la vas roman

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 6712 vizualizari

 

deliciosss!!!

 

INGREDIENTE

  • 100g bacon sau kaiser
  • 100g slanina afumata
  • 3 cepe potrivite
  • 2 ardei kapia rosu
  • 1 varza mare
  • 1 ciolan afumat de 1.5 kg
  • condimente dupa gust , sare,piper,chimen macinat,boia iute
  • 2 lingurite zahar
  • 5 linguri otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza la vas roman:

Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.

Se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului, peste care se aseaza ceapa si ardeiul taiate cubulete, dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se storce putin ca sa se inmoaie varza.

Se aseaza jumatate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complet cu restul de varza, se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 min sa se rumeneasca ciolanul putin!!!

Pofta buunaa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu varza la vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

15.10.2013, 21:11

O bunatate de preparat

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 16:26

o bunatate

mihaelar63 1

03.11.2014, 16:33

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu dovlecei