Ciocolata de casa

de mimmi in Dulciuri, 10 Dec 2011 | 12470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar,
  • 125 g margarina,
  • 125 ml lapa,
  • 400 g lapte praf,
  • 5 linguri cacao,
  • esenta de rom,
  • optional cocos,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Punem apa cu zaharul pe foc si lasam la fiert pana se topeste zaharul. Amestecam cacaua cu laptele praf. Luam siropul de pe foc,adaugam margarina si amestecam pana se topeste. Turnam siropul peste laptele praf si cacao,adaugam esenta si amestecam. Turnam ciocolata in forme si o lasam peste noapte la frigider. Eu am lasat putina compozitie deoparte in care am adaugat fulgi de nuca de cocos,amestecam si punem in diferite forme. A doua zi o taiem si o servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa in doua culori cu alune de padure si stafide