Ciocanele umplute pe pat de dovlecel

de reisnaor_2006 in Pui, 3 Aug 2014 | 3523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele
  • 5 felii de dovlecel
  • ciuperci
  • rosii
  • ceapa
  • branza
  • unt
  • 10 feliute de sunca
  • 1 lg ulei
  • apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele umplute pe pat de dovlecel:

In tava cuptorului asezam feliutele de dovlecei pe care le saram si piperam,o felie de sunca,cate o bucata de pulpita crestata,sarata si piperata, pe care o impanam cu ciuperci,o felie de rosie,ceapa,branza,bucati de unt si o felie de sunca deasupra.In tava adaugam 1 lingura de ulei si apa si dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele umplute pe pat de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pipote si ciuperci