Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi

de madi_marin in Pui, 6 Noi 2010 | 7386 vizualizari

 

Delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • o mana de ghebe
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi:

Ciocanelele se spala, se sterg, se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la cuptor in tava cu putin ulei si apa. Se lasa sa se rumeneasca.

Ghebele se spala, se oparesc, se pun la scurs apoi se trag la tigaie in ulei incins.

Usturoiul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, se presara cu putina sare si se freaca cu ulei. Se amesteca bine ca o  maioneza, apoi se pune smantana si daca sosul e prea gros se subtiaza cu putina apa.

Se servesc ciocanelele cu ciuperci si sosul de smantana cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu pui si coriandru boabe