Ciocanele de pui umplute

de angyb in Pui, 2 Mai 2012 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui desosate
  • 1 cutie de ciuperci
  • 150 g prosciutto cotto
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1/2 pahar de vin
  • 1 pahar pasta de rosii
  • 1/2 pahar de apa
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui umplute:

Taiati cubulete prosciutto cotto si prajiti un pic dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate marunt. Cand s-au calit adaugati ciupercile (taiate marunt si ele) dupa care adaugati vinul. Cand vinul s-a evaporat adaugati 1/2 din pasta de rosii si lasati sa fiarba pana cand se ingrosa.

Ciocanelele se bat si se condimenteaza. Umplutura obtinuta se intinde peste ciocanelele batute dupa care se ruleaza.

Intr-o tava se pune putin ulei restul de pasta de rosii si paharul de apa si apoi rulourile de pui.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ o ora.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

iry-gabriela 1

02.05.2012, 22:55

bune,bune rauuuuuuuu

angyb 1

03.05.2012, 08:39

multu cocolina,iri

pity19 1

05.03.2015, 02:58

Merita incercate! Desigur cu parizer slab!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]