Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor

de alilianaa in Pui, 15 Mai 2014 | 5791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciocanele
  • 300 g iaurt , grasime redusa
  • cateva boabe de coriandru
  • sare, piper, boia de ardei dulce, menta dupa gust
  • 6 cartofi
  • 4 cepe
  • 5 linguri ulei
  • 2 graunti de usturoi
  • o legatura cu marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor:

Ciocanelele se spala, se curata bine si se la scurs. Dupa accea se pun intr-un vas adanc peste care se adauga corinadru, menta, sare, piper, boia de ardei dulce si iaurt.  Se amesteca toate si se pun la frigider cca 30 minute. Intre timp curatam si portionam cartofii  si ceapa. Ceapa o taiem cat mai mare. Cartofii ii ungem cu ulei, sare, piper. Ceapa o ungem cu  ulei, sare si boia de ardei dulce. 

Intr-un vas de yenna se aranjeaza cartofii si ceapa dupa cum credem de cuviinta. Picam putin ulei peste acestia. Se scot ciocanelele din marinada cu iaurt si se pun in tava respectiva. Se mai adauga usturoi si marcar verde tocat. Se completeaza cu o ceasca de apa si se pune in cuptor. Se tine la cuptor pentru cca o ora la foc mediu. 

Pofta sa avem!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere